Kære børn i 0.-10. klasse (og jeres forældre)

Er I klar til en hyggelig aften proppet med sjove oplevelser?

ROI arrangerer Funny Night med overnatning i Rask Mølle Hallerne, hvor skøre aktiviteter og vilde konkurrencer blandes med hygge og god stemning.

Det foregår fra fredag den 25/10 klokken 17.00 og indtil lørdag 26/10 klokken 10.00, og det er for alle børn i 0.-10. klasse. Nogle aktiviteter vil være aldersopdelt, men vi vil også lave ting på tværs af alle aldre.

Det bedste af det hele: Hvis du er medlem af ROI og har betalt kontingent i en af vores idrætsgrene i 2019, så er arrangementet HELT GRATIS! (Er du ikke medlem, kan du komme med for 250 kroner)

Læs mere på plakaten nederst om det praktiske – det nærmere program kommer senere, men vi holder også lidt af det hemmeligt, så der kan komme lidt overraskelser undervejs.

TILMELDING foregår her:

ROI Funny Night

OBS: Hvis barnet har betalt kontingent i 2019 i fodbold, badminton eller gymnastik – og dermed er registreret i vores system – ændres prisen automatisk til 0 kroner ved tilmelding. Du skal bare sørge for at oplyse den mail eller det telefonnummer, barnet er registreret under, ved punktet “Allerede medlem”.

Vil du HJÆLPE OS?

Vi håber, at der er nogle forældre, der vil hjælpe til med nogle praktiske småting. Det kan være at bage en kage, stå på en post ved aktiviteterne, sørge for lidt godnatlæsning for de mindste osv.

Kontakt Anja Andersen på teitur@hotmail.com eller 25 38 82 70.