Julestævne 2018 – Tilmeld dig her

/, Jul, Nyheder/Julestævne 2018 – Tilmeld dig her

Julestævne 2018 – Tilmeld dig her

RASK MØLLE OG OMEGNS IDRÆTSFORENING INVITERER FOR 50. GANG TIL

JULESTÆVNE I RASK MØLLE HALLERNE

I år har Julestævnet i Rask Mølle 50 års jubilæum, og det markerer vi ved at lave stævnet til en fest for de mindste årgange (U8-U11) med indløb, pokaler, spurtposer, tombola og masser af god stemning. For de ældste årgange (U12-U16) skruer vi også op for stemningen samt op for præmierne.

Der spilles i følgende rækker:

Lørdag – 15. dec: U8 Piger, U9 Piger, U10 Piger, U11 Piger, U8 Drenge og U9 Drenge.
Søndag – 16. dec: U10 Drenge og U11 Drenge

Fredag – 21. dec: Herre Senior
Lørdag – 22. dec: U12 Piger, U13 Piger, U14 Piger, U15 Piger, U16 Piger, U14 Drenge, U15 Drenge og U16 Drenge
Søndag – 23. dec: U12 Drenge og U13 Drenge

PRÆMIER:

I U8-U13 består præmien af pokaler samt spurtposer, og i U12-16 er der personlige præmier, hvoraf vinderne i A-rækken får gavekort til Sportigan.

Der er præmier til 6 spillere i U8-U13 og til 5 spillere i U14 og opefter.

INFO:

U8-U11:

Vi starter i rækkerne U8-U11 med indløb, hvor alle hold løber på banen til musik og festligt lys. Derefter spilles der kampe i puljer af 3 hold, hvor der tilstræbes, at der er repræsenteret et A-, B- & C-hold. Puljekampene er korte og varer 5 minutter. Vinderen går i A-rækken, nummer 2 i B-rækken og nummer 3 i C-rækken. Efter denne opdeling bliver de resterende kampe i mellem- og finalerunden mere jævnbyrdige, og her spilles der kampe af 7 minutter og 30 sekunder. Alle hold er garanteret minimum 4 kampe.

Der er pokaler til finaleholdene (dog kun til vinderne af finalen, hvis man går direkte fra indledende runde og til finalerunde). Alle hold får spurtposer. Præmieoverrækkelsen er i år rykket op i Rask Mølle Hallernes gymnastiksal, hvor alle hold skal op og have deres spurtpose og måske også pokaler.

Mellem kampene er der mulighed for at vinde præmier i tombola og mulighed for at købe mad og drikke i hallens cafeteria.

U12-U13:

Der spilles kampe i puljer af 3 hold, hvor der tilstræbes, at der er repræsenteret et A-, B- & C-hold. Vinderen går i A-rækken, nummer 2 i B-rækken og nummer 3 i C-rækken. Efter denne opdeling bliver de resterende kampe i mellem- og finalerunden mere jævnbyrdige. Alle kampe i disse årgange varer 7 minutter og 30 sekunder, og alle hold er garanteret minimum 4 kampe.

Der er pokaler til finaleholdene (dog kun til vinderne af finalen, hvis man går direkte fra indledende runde og til finalerunde). Alle hold får spurtposer. Præmieoverrækkelsen er i år rykket op i Rask Mølle Hallernes gymnastiksal, hvor alle hold skal op og have deres spurtpose og måske også pokaler.

U14-U16:

U14-U16 spiller kun i A- og B-rækker i puljer af minimum 4 hold. Alle kampe i disse årgange varer 7 minutter og 30 sekunder, og alle hold er garanteret minimum 4 kampe.

Der er personlige præmier til finaleholdene (dog kun til vinderne af finalen, hvis man går direkte fra indledende runde og til finalerunde)

REGLER/DOMMER:

Der spilles efter DBU’s regler for indefodbold. Der er sort dommer på fra U14 og op. Øvrige kampe dømmes af voksne, kompetente og ikke mindst frivillige ledere – vi opfordrer selvfølgelig til, at man behandler dommerne ordentligt og med respekt.

TILMELDING:

Tilmelding foregår via Conventus nederst på siden. Der betales ved tilmelding, som kun foregår via hjemmesiden.

VI HOLDER TILMELDING ÅBEN, SÅ LÆNGE DER ER LEDIGE PLADSER – SKYND JER AT FÅ JER TILMELDT OG HUSK AT OPLYSE NIVEAU (A, B, C).

Vi forbeholder os retten til at lukke rækkerne, når de er fyldte – samt til at slå årgange sammen i tilfælde af få tilmeldinger.

Ved tilmelding skal der efter holdnavnet skrives niveau. Eksempel: TEAM ROI – B

Tilmeldingsgebyr:

  • Ungdom: 450,00 kr.
  • Herre senior: 600,00 kr.

Tilmeldingsfrist: Fredag den 30. november

Programmet udsendes ca. en uge før stævnets start.

Spørgsmål vedrørende tilmelding og stævnet henvendes til Frederik Bjerregård på mail: frederik39@hotmail.com eller telefon: 42 16 73 10.

Vi glæder os til at se jer endnu en gang til 2 weekender med fuld knald på i Rask Mølle Hallerne.

Med Sportslig Hilsen

Rask Mølle & Omegns Idrætsforening