Er du medlem af ROI, skal du betale kontingent – og det kan du læse mere om her på siden, hvor vi også guider dig videre til den rigtige afdeling, så du nemt kan betale kontingent.

Du kan læse en guide til, hvordan man betaler ved at KLIKKE HER.

Tryk på din afdeling herunder – vælg det hold, du eller dit barn deltager på – indtast oplysinger og betal. Det er slet ikke så svært 😉

Hvis jeg er nyt medlem – TRYK HER.

Hvis jeg er nyt medlem – TRYK HER.

Hvad går kontingentet til?

Kontingentet gør, at det er muligt at holde foreningen kørende og dermed give jer – vores medlemmer – mulighed for at dyrke sport i jeres lokalområde. Kontingentet kan bruges til mange ting, og det er forskelligt, hvad de forskellige afdelinger bruger pengene på. Det kan blandt andet være godtgørelse til frivillige trænere, leje af lokaler, indkøb af udstyr og spillerdragter, udflugter og arrangementer, trænerkurser og turnering- eller stævneudgifter.

Hvad er Conventus?

Betalingen foregår gennem Conventus, der er et klub-system, som foreninger i Hedensted Kommune skal bruge. Det fungerer langt hen ad vejen ligesom en webshop, hvor du giver en række oplysninger og derefter betaler med betalingskort.

Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan betale via hjemmesiden/Conventus?

ROI vil helst, at alle betaler via Conventus her på hjemmesiden. Kan det ikke lade sig gøre, kan du tage fat i klubbens administration eller udvalgsmedlemmerne i din egen afdeling, og så finder I en løsning der.

Administration
Anja Andersen

Hybenvej 38
8763 Rask Mølle

Tlf. : 25388270
bogholderi@rask-molle.dk