Tirsdag d. 2. april kl. 16.00 – 18.00 og 12 tirsdage frem er der sommergymnastik i Rask Mølle Idrætscenter.

Holdet er for alle seriøse gymnaster, der er ivrige efter at lære mere og holdet dækker hele skolealderen, helt fra 1. klasse og op til udskolingen.

Vores dygtige instruktører, vil niveaudele træningen, så der bliver nye udfordringer til alle aldre.

Sæsonen byder bl.a. på opvisning og kontingentet dækker også tøj til opvisning.

Derudover håber vi at vi kan lave nogle ekstra overraskelser undervejs hvilket afhænger lidt af deltagerantallet, så det må forblive hemmeligt lidt endnu.

Minimum 24 timers træning + alt det andet, får du for kun 350,- man tilmelder sig på Conventus senest d. 16. april derefter kommer der 100,- oveni prisen.

Tirsdag d. 16. april kan man få hjælp til tilmelding, hvis det giver udfordringer.

 

Vi glæder os til at se dig

Gymnastikudvalget

Rask Mølle og Omegns Idrætsforening

 

Vores faste trænerteam består i 2019 af:

Træner: Caroline Cramer Skover lige som de næste tre, en rendyrket ROI gymnast, dygtig både rytmisk samt i spring og modtagning. Carolines opgave på holdet er at samle trådene og være Backup alle steder. Med hendes talent er alle gymnasterne i trykke hænder.

Hjælpetræner Amalie Lyshøj Hansen er kreativ med serie og primært tilknyttet de yngste gymnaster. Amalie er selv springgymnast på bl.a. et landsdelshold og færdig med kursus 2 i DGI’s hjælpetrænerprogram.

Træner: Helene Algren Damer ligeledes springgymnast på bl.a. et landsdelshold samt på tumblingholdet i Flemming Efterskoles gymnastikforening. Helene er en sirlig og inspirerende træner som ikke går på kompromis. Helene er primær instruktør hos de mellemste gymnaster.

Træner: Signe Marie Jepsenhar efterhånden mange år i rygsækken både som gymnast og instruktør – bl.a. på landsdelshold. Signe er innovativ og ikke bange for at afprøve nye ting, Signe er primært tilknyttet de ældste gymnaster.

Træner: Mia H. Hansener ældste “rotte” på det faste trænerteam. Mia har 27 års erfaring som instruktør på amts-, motions-, rejse-, power- og puslingehold. Mia bruger sin rutine i sammensætning af opvisninger til at få overgange til at blive “usynlige” og skal få en helhed ud af holdet, både til dagligt og til opvisning.

Med Christian Bundesen i spidsen på springsiden, er følgende trænere mere eller mindre ind over, løbende gennem sæsonen – alle kompetente voksne:

Noël Aasted Bækgaard Jakobsen, Jørn Skov, Gert Algren Dam, Anders Winkel, Jakob Rasmussen, Jesper Fredlev, Mikael Pedersen, Jeanette Zinck (alle som modtager nogle gange)Thomas Hamborg Ebbe, Gitte Hamborg Ebbe, Anette Hyldahl Gregersen, Karen Wind og Anna Vind (som hjælp både til opvarmning, modtagning og serier)

Sidst men ikke mindst, vores puste, pudse og nusse piger, der hjælper med alt fra øvelsesudfordringer til plaster på såret:

Stine Rosenbæk Clausen, Stine Glud Jensen, Susan Brøchner Riel, Anette Hyldahl Gregersen, Line Østergård Hansen, Pia Algren Dam og Anette Krainert