Floorball i ROI

Under corona kom der en ny sportsgren til ROI.

Floorball var et forsøg vi prøvede og efter få gange var der stor tilslutning til det, så det må man sige har været en succes.

Formålet var at fange de der evt ikke er til håndbold, fodbold, gymnastik sov, men nogen der gerne vil være en del af noget uden som sådan at skulle afsted mange gange om ugen eller også at kunne præstere på et niveau nogen måske fandt umuligt eller ikke tiltrækkende.

Der varmes oftes lidt op, laves hold og spilles en lille turneringen alt efter hvor mange hold, formålet er hygge, samvær og sved på panden.
Når vejret tillader det spilles der på multibanen, så vi spiller hele året rundt.

Når kontingentet er betalt lukkes man ind i en face book gruppe, så melder man til/fra træning der, så alle kan se hvor mange man kommer.

Der er ingen fast træner det ud fra alles ønsker.

I sæson 2021/2021 spilles der fra uge 37 i hal 2 kl 20.00-21.00, man betaler for et års kontingent på hjemmesiden under floorball voksen.

Floorball for børn bliver i sæsonen 2021/2022

Efter opfordring prøver vi om floorball for børn også kan blive en succes.
Det er med samme formål at komme ud og være aktiv samtidig med man er social uden og skal kunne præstere på noget niveau – ALLE kan være med i 8-12 års alderen.
Det bliver fredag i hal 2 kl 16.30-17.30.

Der vil her være voksne som står for træningen i form af forskellige opvarmninger, skud, små spil og eller små turneringer.

Vi håber på nogen vil komme og have det sjovt med os 🙂

Floorball skriv til hjemmeside