I forbindelse med Gymnastik opvisningen lørdag 9. marts 2013 blev ROI certificeret som en forening med “Kvalitet i Børnegymnastikken”.

Det er gennem Danmarks Gymnastik Forbund, at ROI har opnået det flotte certifikat.

Gymnastik i ROI, træner der hvor ikke ander er nævnt i Rask Mølle Idrætscenter.

Få hold lejer sig ind i Flemming Efterskoles faciliteter.

Gymnastikken starter op i uge 37 og slutter omkring 3 lørdag i marts, hvor der afholdes den årlige lokalopvisning.

Gymnastikken holder ferie lige som skolen det vil sige ingen træning i uge 7, 42 samt juleferien.

I et par år har der under ROI gymnastik været et hold ved navn; MØLLEHOLDET. Det er et ekstra tilbud der gives til gymnaster der yder en ekstra indsats til træningerne, det kan både være som en dygtig gymnast eller at man er et godt forbillede. Man bliver udvalgt i løbet af sæsonen til dette hold. Holdet har typisk et par opvisninger.

ROI gymnastik arranger nogle år sommergymnastik, hvor der trænes på tværs af årgange, det giver en fantastisk fællesskabsfølelse når holdene træner over flere årgange, samt når man starter op i september, er det ikke så langt tilbage, når man har kunne vedligeholde springene hen over sommeren.

Vi tiltræber alle hold har en træner over 18 år samt de har en baggrund i gymnastikken, de bliver alle tilbudt relevante kurser. Samt er der en fast kontaktperson fra gymnastikudvalget.

Spilleregler i ROI:

Vi vil gerne benytte denne lejlighed til at byde dig velkommen og forklare nogle enkelte spilleregler som vi har i ROI, og som vi forventer at du som medlem lever op til.

1: Der skal betales kontingent for den/de sportsgren/-e du har valgt at dyrke. De første 3 gange er prøvegang, derefter skal der betales kontingent(Banebooking). Hvis dette mod forventning ikke sker, kan man ikke deltage på holdet, eller eventuel spille kamp.

Kontinent betales via ROI’s hjemmeside: https://rask-molle.dk/
Umiddelbart efter betalingsfristen vil kontingentet stige – så HUSK at betale inden da.

2: Vi er alle i ROI frivillige og vi er her for at have det sjovt sammen med dig. Derfor er det vigtigt at vi alle taler pænt og ordentligt til hinanden – både voksne og børn imellem.
Det er ikke sjovt at være træner, hvis man skal bruge al tiden på at få ro, og det er heller ikke den måde du bliver bedre til din sport.

3: Du har valgt at gå til en aktivitet, og vi forventer at du deltager aktivt når du er her. Det er altid sjovest når alle bidrager til fællesskabet positivt.

4: Al omklædning foregår naturligvis i omklædningsrummene, dette gør sig gældende lige fra de mindste gymnaster til de store senior spiller. Det er også en rigtig god vane at give vores børn at man jo naturligvis efter endt sports aktivitet går i bad.

5: Forældre til børn i ROI betragtes ligeledes som en del af fællesskabet. Vi ønsker forældreopbakning og hjælp når der er behov for dette. Vi værdsætter alle hjælpende hænder så meld jer endelig på banen hos trænere eller ledere hvis I har mulighed for det.

6: Hvis man som forældre opholder sig i hallen/ved banerne mens ens barn er til en sport, beder vi alle om at vise hensyn. Vi henviser til at man kan bruge cafeteriet/klubhuset til ophold når dette er muligt.

Disse spilleregler er for at vi alle sammen kan synes det er sjovt at være en del af ROI og vi glæder os til en masse sjove timer sammen med dig.

Mange hilsner ROI