Pokalmodtagere 2022

Ungdomspokalen:

Ungdomspokal:

Benjamin, er som mange andre kandidat igennem flere år, her er tale om et ungt menneske som om nogen brænder for holdsport. 

Det ligger familien nært at man stiller op og engagere sig i lokalsamfundet så snart det er muligt, det ligger ham naturligt, hvilket vi håber vil fortsætte mange år endnu, for han er allerede vellidt af mange. 

Han er altid på pletten når der skal arbejdes, man behøver ikke spørge, du spørg ofte selv om du må.

Det er en fornøjelse når du hjælper  for man ved det bliver gjort med akkuratesse, om du samler kegler, står i bod, sidder i indgang eller er hjælpetræner for en stund.

ROIGRØN ånder og lever for det sammenhold, oplevelser og udfordringer det giver. Sidste år stod du næsten som den eneste spiller tilbage på din årgang, og med forbilleder som dine onkler, Nicolai, Steffen, Mikkel mfl. og det sammenhold de har i og uden for banen, som du også brænder for, så skulle der sættes ind hvis der skulle være et hold. 

Det er stærkt gået, og viser utrolig stor holdånd og du er en type der går i front når der skal kæmpes om det er mod modstandere, for at få medspillere til at oppe sig eller i det hele taget som et godt eksempel. Endte ud med 2 x 8 mands hold og spillede samtlige kampe. 

Kva din familie relation til foreningen får du mange ekstra opgaver, hvilket du påtager dig som den største selvfølgelighed, uden at skæve til idrætsgrene og alder, store som små udleveret padeludstyr, bliver sendt rundt i en koldbøtte eller ekspederet i boden. 

Derudover er du altid smilende og glad hvor og hvornår man møder dig og ikke mindst klar med en kæk bemærkning. 

Et super forgangsbillede for ROI, er værdsat som spiller og hjælpende hænder, samt står der en bestyrelse der stolt kan følge med på det store arrangement der bliver lagt for dagen fra så ung en person, der er noget vi er meget stolte af. 

Vandrepokal nr 1:

Mia har igennem mange år været en kæmpe resurce i ROI, ser vel tilbage til 20 år vhor du altid har været klar med hjælpende hænder både som træner, bestyrelsesmedlem og sponsorer. Håber på mange flere.

Du er der altid som instruktør til alle aldersgrupper og til hver og en ryster du bare en opvarmning ud af ærmet. Du tæller takter som ingen andre. Du har altid JA hatten på og smil på læben, som smitter af på dine træninger og omgivelser. Du brænder om nogen for gymnastikken og med dig ved roret er opvisninger altid gode og vellykket. 

Du er om nogen kreativ, men langtidsplanlægning er ikke dig, det er ofte i sidste øjeblik, men alligevel har du fuld overblik. Det er en fornøjelse og finde sponsorater til gymnastikredskaber, for du er en af de få der kan tømme et helt reskabsrum til samtlige træninger. 

Du har sagt du ikke holder før gymnastikken igen har været på udenlandstur, så beklager kære gymnaster den har lange udsigter. Ej det er dig vel ondt. i om nogen fortjener en tur, og med dit engagement skal det nok blive en realitet.

Du siger altid din mening, men tager også gerne imod hvis andre har ngoet at sige. Du hjælper alle de steder du og din familie kan, står gerne til rådighed for andet end gymnastikken, er med til at løfte i flok og gøre ROI til det det er i dag, det kan du godt være rigtig stolte af. 

Du er en kæmpe sparringspartner og forgangsbillede for mange og ikke mindst vellidt og værdsat for det du gør. 

Vandrepokal nr 2:

Kasper. har igennem amnge år været fast invetar i Rask Mølle og igennem flere år i ROI. Over de seneste år er det petanque der nyder godt af din hjælpsomhed. 

Du ahr tidligere været fast inventar i Hallen, tilbage i tiden sammen med Vinni og Vagn, samlet flasker, fejet og hvad der nu ellers blev mødt på din vej, gjorde du det. 

Når der er blevet arrangeret div arrangementer, store som små, er du ofte den første der melder dig som hjælper – og du bliver til den bitre ende, efterlader ikke ngoet til andre. 

Du har flere gange sagt til mig HUSK og sig til, jeg hælper ALTID, og det er jeg dig evig taknemmelig for. 

Du vil helst vinde, men bare det at være med betyder rigtig meget for dig og ikke mindst dem omkring dig. Til jeres stævne sidste år, havde du alene samlet mere end 90 sponsorgevinster ind – du repræsentere ROI i rigtig mange byer og på en rigtig flot måde, og sikke en bedrift at samle så meget, det er rigtig flot. 

Du er for ROI uundværlig og om nogen et forbillede for mange andre, der skal finde vej til det frivillige arbejde.

Facebook
Stævner og arrangementer