ROI’s SPILLEREGLER for vores medlemmer.

Vi vil gerne benytte denne lejlighed til at byde dig velkommen og forklare nogle enkelte spilleregler som vi har i ROI, og som vi forventer at du som medlem lever op til.

Der skal betales kontingent for den sportsgren man har valgt at dyrke. Man kan prøve det af de første 3 gange gratis, men derefter skal der betales kontingent. Hvis dette mod forventning ikke sker, kan man ikke deltage på holdet, eller eventuel spille kamp.
Kontinent betales via ROI’s hjemmeside:  https://rask-molle.dk/– umiddelbart efter betalingsfristen vil kontingentet stige – så HUSK at betal inden da.

Vi er alle i ROI frivillige og vi er her for at have det sjovt sammen med dig. Derfor er det vigtigt at vi alle taler pænt og ordentligt til hinanden – både voksne og børn imellem.
Det er ikke sjovt at være træner, hvis man skal bruge al tiden på at få ro, og det er heller ikke den måde du bliver bedre til din sport.

Har man valgt at gå til en aktivitet, så skal man også være med til denne aktivitet når man er der, det er altid sjovest når alle bidrager positivt til fællesskabet. Husk at du som forældre til et barn i ROI også er en del af fællesskabet, og skal være med til at bidrage positivt, samt hjælpe og støtte op om ROI – når dit barn er tilmeldt er du det næsten også som forældre.

Hvis man som forældre opholder sig i hallen mens ens barn er til en sport, beder vi alle om at vise hensyn. Vi henviser til at man kan bruge cafeteriet til ophold.

Al omklædning foregår naturligvis i omklædningsrummene, dette gør sig gældende lige fra de mindste gymnaster til de store senior spiller. Det er også en rigtig god vane at give vores børn at man jo naturligvis efter endt sports aktivitet går i bad.

Disse spilleregler er for at vi alle sammen kan synes det er sjovt at være en del af ROI og vi glæder os til en masse sjove timer sammen med dig.

Mange hilsner

ROI